Rezumat Enduropanorama 2024-Record de participanți în acest an

La Ghelari, județul Hunedoara a avut loc o nouă ediție din Enduropanorama. 516 piloți au spus prezent la cursa de Hard Enduro ce s-a ținut săptămâna trecută, mulți dintrei ei fiind din străinătate. Trebuie menționat faptul că în acest an, competiția a fost cupă și nu etapă în Campionatul național.

Italianul Sonny Goggia este câștigătorul clasei Pro. Raul Pătrău termină pe locul 2 și este cel mai bine clasat român la clasa asta. Austriacul Manuel Preuhs închide podiumul de la Pro.

Kornel Ott Jun din Ungaria este cel mai rapid la Expert, el fiind urmat pe podium de cehul Michak Dornak și de românul Marius Fabian Mihalache.

Clasa Hobby a fost dominată de piloții din Cehia. Jan Nosek este învingător, David Nosek vine pe 2, iar Petr Uher termină pe 3. Alexandru Avramescu este cel mai bine clasat pilot român aici, locul 5 mai exact. La această clasă au fost și cei mai mulți rideri, 281.

Slovacul Milan Klementovic obține victoria la Shorty. Compatriotul său, Boris Ostity vine pe 2 și austriacul Peter Nesuta închide podiumul. De menționat este faptul că doar cei trei piloți enumerați aici au terminat cursa cu bine, clasa având 46 de înscriși, 43 fiind nevoiți să se retragă.

Foto-Marius Dincă-Federația Română de Motociclism

Leave a comment